Bezoek volgens protocol

Bezoek volgens Protocol!

Wanneer je kanker hebt en je het hele pretpakket aan behandelingen krijgt, dan gaat de weerstand linea recta omlaag. Toen de regels kwamen met de corona uitbraak was het voor mij gewoon een flashback. Iemand die ziek en verkouden is, mag niet op bezoek komen. Na iedertoiletbezoek moet visite de bril ontsmetten. Handen wassen, handen ontsmetten en mondkapjes dragen, hoorden op een bepaald moment tot de orde van de dag. Simpele regelsdie ik in 2014 al eigen had gemaakt. De vrees om besmet te worden, de vrees om een bacterie op te lopen omdat de witte bloedcellen mij simpelweg niet meer konden beschermen.

Mensen hebben vaak last van hun ego en willen per se hun affectie tonen. Echter, iemand zoenen, knuffelen of zelfs een hand geven kan funest zijn voor het leven van een kankerpatient.

Meer lezen over 'Bezoek volgens protocol' en het traject erna? Alles staat in mijn boek: 'Maak je borst maar nat! De gebruiksaanwijzing van een kankerpatient.' Hoe bestellen? Via www.christeldebuyser.nl/boek of vraag het mij gewoon via pb ofstuur mij een mailbericht debuyserchristel@gmail.com

Goede doelgiften:

Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art (BIC: KNABNL2H), ref.'Sponsoring KP&M)

www.ChristelDeBuyser.nl


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bezoek volgens protocol

Infecties!

Bezoek volgens protocol

Tevree met mijn nieuwe decolleté!

Loze beloftes

Goede doel! Schilderen met (ex)kankerpatiënten en mantelzorgers.